Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова е подала молба за

...
Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова е подала молба за
Коментари Харесай

Шефката на Агенцията по вписвания подаде оставка

Изпълнителният шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова е подала молба за освобождение от заеманата от нея служба, оповестиха от пресцентъра на правосъдното министерство.

Министърът на правораздаването Цецка Цачева е приела оставката й, прибавят от там. По-рано през днешния ден Цачева бе привикана спешно на диалог на четири очи при Борисов, който още през вчерашния ден даде явен знак, че следва рокада в агенцията 

" Не съм удовлетворен от шефката на Търговския указател. Нека да преодолеем рецесията, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни и там ще създадем промени ", съобщи той пред публицисти.

На първия си брифинг в средата на седмицата, дни след продължителния срив на Търговския указател, който е към Агенцията по вписванията, Даскалова сподели, че оставката й не е най-важното нещо сега, по-важно е да се възвърне работата на системата. Самият Борисов, макар общественото споделеното си неодобрение от нея, също съобщи през вчерашния ден, че " когато има рецесия, не се пипа. ", във връзка възможна промяна на управлението на организацията. Цачева пък призна през днешния ден, че е получила още предишния септември от Даскалова отчет с важни 6 ограничения, които да подсигуряват безпроблемната работа на регистъра. Цачева разпоредила всички те да се изпълнят, като осигурила и финансовото надграждане на регистъра.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР